Menu

Ungdomsläger

Skärgårdsnaturen bjuder fina möjligheter att ordna natur- och konfirmationsläger och våra inkvarterinsplatser är just lämpliga för detta ändamål. Våra läger ordnas med helpension. I våra program ingår både naturupplevelser och äventyr. Hela lägret kan förvärkligas med att cykla, vandra eller segla från ö till ö. På ett skriftskolläger passar det bra att besöka skärgårdens kapell eller färdas längs St. Olofs Pilgrimsrutt via Åbolands skärgård till Kökar och Åland.

Välj bland dessa aktiviteter de som intresserar er mest och be om offert:

– Cykelturer

– Kajakturer

– Segling

– Farmbesök

– Utflytk till den yttre skärgården: fiskarby, kapell osv.

I skärgården kan man uppleva naturens välgörande inverkan. Med hjälp av olika samarbetsövningar förbättrar vi gruppens synergi. På lägret kan du prova på naturfotografering, artkännedom och naturforskning t. ex. genom att bekanta sig med fladdermöss och deras liv. På våra lägren vistas man mycket ute, badar bastu, simmar och spelar utespel på fritiden.

På våra utflykter lämnar vi aldrig några rosk efter. Vi vill hjälpa naturen alltid när det är möjligt t.ex. genom att plocka rosk från stränderna eller med att bygga insektshotell.

Vi kan ordna den mängd program ni önskar till ert läger, för att komplettera ert eget program.

Be om tilläggsinformation eller offert via den här linken. Kom ihåg att nämna gruppens storlek och den öskade tidpunkten.