Rekrytering

Kan du tänka dig att extraknäcka som naturskolelärare? Är du intresserad av skärgården, naturen, friluftsliv? Tycker du om att leda grupper och trivs med barn och ungdomar?

Då kan du bli en av de

Naturskolelärare

som Skärgårdshavets naturskola söker för sin verksamhet.

Arbetsperioden gäller i första hand april- maj och augusti – septemberTill dina uppgifter som naturskolelärare hör att fungera som ansvarig lärare under 2-3 st naturlägerskolveckor. Du fungerar som både lärare och värd/värdinna för din grupp under hela den tid den besöker naturskolan. Under naturlägerskolvistelsen (2-5 dagar) handhar du den praktiskt betonade undervisningen. Undervisningsprogrammen är färdigt utarbetade av oss. Vi handleder dig inför ditt arbete under en intern lärarskolning i första veckan i augusti.

Du erbjuds ett självständigt, utmanande och ett ständigt utvecklande arbete i en omväxlande och naturskön omgivning.

Vi förutsätter att Du har en grundkunskap i biologi och miljöfrågor samt kännedom om skärgårdsmiljön. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för långa, tunga arbetsdagar. Har Du erfarenhet av barn- och ungdomar i lågstadie- och högstadieåldern samt av lägerliv räknas det som en merit. Vi vill att du är svensk- eller tvåspråkig (sv & fi).

Skicka din ansökan till: info@naturskolan.fi