Menu

Lägerskola 2021

Vi har öppnat bokningskalendern för år 2021 och 2022 lägerskolor. Du kan skicka en förfrågan gällande er lägerskola till oss, så kan vi  berätta mera.

P.g.a. Covid 19-läget har vi ändrat på våra bokningsvillkor så att det är möjligt att flytta eller annulera en lägerskola med kortare varsel än förut.

Vi beaktar säkerheten och tar hand om hygienen vid alla arrangemang och aktiviteter.  I en naturlägerskola vistas man nästan hela tiden ute, där det finns gott om utrymme omkring. Inkvartering och måltiderna ordnas så, att man kan vara glesare än förut. Mellan programmen ordnas möjlighet för handtvätt och handdecinfieringsmedel finns till buds hela tiden.

Välkommen till den trygga lägerskolan!

Klassresa till Skärgården

Det är roligt att avsluta skolåret med en liten resa tillsammans. Den fina skärgårdsnaturen erjuder många alternativ till äventyr. Vi har listat olika alternativ till klassutfärder, som du kan bekanta dig med här. På basen av era önskemål gör vi en egen tidtabell åt er grupp. Skärgårdsäventyr väntar på dig!

Lägerskola 2020

Nu kan du boka din lägerskola i skärgårdens havsmiljö till våren eller hösten 2020. Lägerskolans program kan ha olika betoningar som t.ex. natur och miljöfostran, motion, skapande verksamhet och skärgårdskultur, äventyr och upplevelser. Hos oss finns det en enastående chans att bekanta sig med skärgårdens miljö, unik 1 världen. Varje dag är ett äventyr och en upplevelse. Läs mera här och ta kontakt så kan vi tillsammans planera er lägerskola!

Nytt för vuxna! Snygg Beach utfärd som rekreationsdag

Tillsammans med Håll Skärgården Ren rf ordnar vi Snygg Beach talkoutfärder till skärgården. Vi får höra om nedskräpningens effekter och om städning som gjorts då vi åker till utfärdsmålet. Detta passar utmärkt som en rekreationsdag för företag, då man får njuta av skärgårdshavets natur samtidigt som man gör naturen en tjänst. Ni får er grupp också på Snygg Beach kartan!

Läs mer.

 

Klassutflykter och lägerskolor våren 2019

Till våren finns ännu plats på övernattningställena, så det lönar sig att höra sig för om naturlägerskolor. En lägerskola på våren är en fantastisk upplevelse, i synnerhet flyttfåglarnas ankomst i skärgården. Vi förverkligar även kortare lägerskolor och klassresor på ett par dagar. I programmet kan man ha segling, båtutflykter, besök till vikingacenter, besök till en bondgård, ridning, paddling, klättring eller ett besök till Åbo slott. Man kan också kombinera dessa program. Ta kontakt så berättar vi mer!