Menu

Nytt för vuxna! Snygg Beach utfärd som rekreationsdag

Tillsammans med Håll Skärgården Ren rf ordnar vi Snygg Beach talkoutfärder till skärgården. Vi får höra om nedskräpningens effekter och om städning som gjorts då vi åker till utfärdsmålet. Detta passar utmärkt som en rekreationsdag för företag, då man får njuta av skärgårdshavets natur samtidigt som man gör naturen en tjänst. Ni får er grupp också på Snygg Beach kartan!

Läs mer.

 

Lägerskola hösten 2019

Det är dags att boka lägerskola till hösten 2019. Lägerskolans program kan ha olika betoningar som t.ex. natur och miljöfostran, motion, skapande verksamhet och skärgårdskultur, äventyr och upplevelser. Hos oss finns det en enastående chans att bekanta sig med skärgårdens miljö i en unik värld. Varje dag är ett äventyr och en upplevelse. Ta kontakt så kan vi tillsammans planera er lägerskola i skärgårdens havsmiljö!

Klassutflykter och lägerskolor våren 2019

Till våren finns ännu plats på övernattningställena, så det lönar sig att höra sig för om naturlägerskolor. En lägerskola på våren är en fantastisk upplevelse, i synnerhet flyttfåglarnas ankomst i skärgården. Vi förverkligar även kortare lägerskolor och klassresor på ett par dagar. I programmet kan man ha segling, båtutflykter, besök till vikingacenter, besök till en bondgård, ridning, paddling, klättring eller ett besök till Åbo slott. Man kan också kombinera dessa program. Ta kontakt så berättar vi mer!