Menu

Nuorten leirit

Saariston luonto tarjoaa mahtavat puitteet luonto- ja rippileirien järjestämiseen ja majoitustilamme ovat juuri sopivia tähän tarkoitukseen. Tarjoamme täysihoitomajoitusta leiriemme yhteydessä. Ohjelmamme sisältävät sekä luontoelämyksiä että seikkailua. Voitte myös toteuttaa koko leirin pyöräillen, vaeltaen tai purjehtien saarelta toiselle. Rippikoulun ohjelmaan sopii vierailut saariston kappeleihin tai matka Pyhän Olavin merireitillä Turun saariston kautta Kökarille ja Ahvenanmaalle saakka.

Leirin ohjelmaan voitte valita seuraavista aktiviteeteista kiinnostavimmat ja pyytää meiltä tarjouksen:

– Pyöräilyretket

– Melontaretket

– Purjehdus

– Maatilavierailu

– Retki ulkosaarelle: kalastajakylään, kappelille tms.

Saaristossa voi kokea luonnon hyvää tekevän ja rauhoittavan vaikutuksen. Erilaisten yhteistyöharjoituksien avulla hiomme ryhmän toimintavalmiuksia. Leirin aikana voi myös harrastaa luontovalokuvausta, lajitunnista ja luonnon tutkimusta tutustuen vaikka lepakkojen elämään. Leireillämme oleskellaan paljon ulkona, uidaan, saunotaan ja pelataan pelejä vapaa-ajalla.

Retkemme ovat aina roskattomia. Haluamme myös aina auttaa luontoa silloin kun se on mahdollista; esimerkiksi keräämällä yhdessä roskia rannoilta tai valmistamalla ötökkähotelleja.

Voimme järjestää juuri toivomanne määrän ohjelmaa leirille oman ohjelmanne lisäksi tai täydennykseksi.

Lisätietoja ja tarjouspyynnön voi tilata tästä linkistä. Muista mainita ryhmän koko ja toivottu ajankohta.