Menu

Tehdään yhdessä

Tehdään yhdessä -teemassa ryhmä itse on keskipisteessä. Yhteistyöharjoituksissa tuodaan leikkisästi esiin eri näkökulmia ryhmän toimivuudesta, ja esimerkein huomataan helpommin, miten oma ryhmä tosiaan toimii. Yhteistyötä voi tämän lisäksi kehittää muissakin ohjelmissa kuin varsinaisissa yhteistyöharjoituksissa, esimerkiksi verkkokalastuksessa tai rannan ja ruovikon ötököiden etsimisessä.

Saariston rauhallinen, harmoninen ja jopa hieman eristäytynyt ilmapiiri sopii erittäin hyvin pohtimaan oman ryhmän dynamiikkaa. Myös yksilön tasolla ilman häiritseviä elementtejä on helpompi huomata mikä on oma rooli ryhmässä ja millä tavalla voi parhaiten edesauttaa oman ryhmän kollektiivista menestystä. Valitsemalla tehdään yhdessä -teema viikko-ohjelmaan ryhmälle siis tarjotaan sekä tietoa luonnosta ja saaristosta että taitoja yhteistyöhön.

Ystävyysleikit

Erilaisia leikkejä ja tehtäviä, jotka auttavat meitä pääsemään alkuun tiiviiseen yhteistyöhön ja yhdessäoloon leirikoulun aikana.

Yhdessä suunnistaminen

Pienryhmissä joudumme tekemään yhteistyötä löytääksemme perille. Esimerkiksi keskustelu on kiellettyä. Tämä voi olla myös pimeässä suunnistamista.

Luonto kaikilla aisteilla

Erilaisten aistiharjoitusten avulla koemme luontoa monipuolisemmin. Miltä metsä tuoksuu, sammal tuntuu ja meri kuulostaa?

 

Pyydä tarjous!