Tule purjehtimaan ja koe saaristoluonto

Purjehtien liikut ekologisesti ja koulupurjehduksillamme opit kuinka laivalla toimitaan ja osallistut erilaisiin tehtäviin, kuten purjeiden nostoon ja navigointiin. Järjestämme purjehduksia päiväretkinä tai osana leirikouluohjelmaa. Storbåten Tacksamhetenin kyytiin mahtuu 12 henkilöä kerralla ja se vie purjehtimaan Nauvosta. Jahti Eugeniaan mahtuu 30 henkilöä kerralla ja se purjehtii Kemiönsaaren saaristossa. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan ajankohdasta ja ohjelmasta!

Leirikoulu 2022

Olemme avanneet varauskalenterit vuoden 2022 ja 2023 leirikouluille. Jos suunnittelet leirikoulua, voit lähettää meille  tiedustelun ja tarjouspyynnön, niin kerromme lisää. Kun haluat retkeillä ja seikkailla saaristoluonnon merellisissä tunnelmissa, tule meille!

Järjestelyissä ja toiminnassamme noudatamme erityistä turvallisuutta, huolehdimme hygieniasta ja seuraamme ajankohtaisia ohjeita.
Luontoleirikoulussa ollaan lähes koko ajan väljästi ulkona luonnossa. Järjestämme myös majoittumiset ja ruokailut väljemmin kuin tavallisesti. Ohjelmien välissä on aikaa käsien pesuun ja käsidesiä on aina tarjolla.

Tervetuloa leirikouluun turvallisesti!

Luokkaretki saaristoon

Kevään kruunaa hauska tekeminen yhdessä. Upea saaristoluonto tarjoaa mahtavan ympäristön ja lukuisia vaihtoehtoja merellisiin seikkailuihin. Olemme listanneet erilaisia retkivaihtoehtoja. Tutustu niihin! Teemme jokaiselle ryhmälle oman aikataulun ja tarjouksen toiveittenne perusteella.  Kevätseikkailut saaristossa odottavat sinua!

Leirikoulu 2020

Nyt voit varata merellisen luontoleirikoulun kevääksi tai syksyksi 2020. Leirikoulun ohjelmalla voi olla erilaiset painotukset kuten luonto ja ympäristötietoisuus, liikunta, luova toiminta, saaristokulttuuri, seikkailu ja erätaidot. Saaristossa tutustut ainutlaatuiseen luonnonympäristöön maailmassa. Voit valita myös kielikylpyleirikoulun ruotsin kielellä. Lue tästä lisää ja ota yhteys niin suunnittelemme yhdessä leirikoulunne!

Uutta aikuisille! Siisti Biitsi TYKY-päivä

Yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa järjestämme Siisti Biitsi talkooretkiä saaristoon. Matkalla kohteeseen saamme kuulla roskaantumisen vaikutuksista ja tehdyistä siivouksista. Retki sopii erinomaisesti yrityksen TYKY-päiväksi. Retkellä saa nauttia Saaristomeren luonnosta samalla kun pääsee harrastamaan kevyttä hyötyliikuntaa ja tekemään palveluksen saaristoluonnolle. Saatte ryhmänne myös Siisti Biitsi -kartalle!

Kevään 2019 leirikoulut ja luokkaretket

Vielä ehdit varata leirikoulun tai luokkaretken kevääksi. Saariston keväinen luonto on täynnä elämää ja erityisesti muuttolintujen saapuminen on näytelmä, joka kannattaa kokea. Ohjelmassa voi olla veneretkiä, kalastusta, vierailu lammastilalle tutustumaan kevään karitsoihin jne.