Menu

UUSI NUMERO

Uusi puhelinnumeromme 1.9. alkaen on 040-5427831

Leirikoulut ja luokkaretket 2024-2025

Tarjoamme leirikouluja ja luokkaretkiä saaristoluonnossa ja merellisessä ympäristössä. Koe seikkailuja, hanki uusia taitoja luontoretkeilyyn, tutki luontoa ja opi saaristokulttuurista. Nyt voit varata leirikouluja vuodelle 2024 ja 2025 sekä luokkaretkiä keväälle 2024. Lähetä meille tiedustelu helposti tästä!

Tule purjehtimaan ja koe saaristoluonto

Purjehtien liikut ekologisesti ja koulupurjehduksillamme opit kuinka laivalla toimitaan ja osallistut erilaisiin tehtäviin, kuten purjeiden nostoon ja navigointiin. Järjestämme purjehduksia päiväretkinä tai osana leirikouluohjelmaa. Storbåten Tacksamhetenin kyytiin mahtuu 12 henkilöä kerralla ja se vie purjehtimaan Nauvosta. Jahti Eugeniaan mahtuu 30 henkilöä kerralla ja se purjehtii Kemiönsaaren saaristossa. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan ajankohdasta ja ohjelmasta!

Leirikoulu 2022

Olemme avanneet varauskalenterit vuoden 2022 ja 2023 leirikouluille. Jos suunnittelet leirikoulua, voit lähettää meille  tiedustelun ja tarjouspyynnön, niin kerromme lisää. Kun haluat retkeillä ja seikkailla saaristoluonnon merellisissä tunnelmissa, tule meille!

Järjestelyissä ja toiminnassamme noudatamme erityistä turvallisuutta, huolehdimme hygieniasta ja seuraamme ajankohtaisia ohjeita.
Luontoleirikoulussa ollaan lähes koko ajan väljästi ulkona luonnossa. Järjestämme myös majoittumiset ja ruokailut väljemmin kuin tavallisesti. Ohjelmien välissä on aikaa käsien pesuun ja käsidesiä on aina tarjolla.

Tervetuloa leirikouluun turvallisesti!

Luokkaretki saaristoon

Kevään kruunaa hauska tekeminen yhdessä. Upea saaristoluonto tarjoaa mahtavan ympäristön ja lukuisia vaihtoehtoja merellisiin seikkailuihin. Olemme listanneet erilaisia retkivaihtoehtoja. Tutustu niihin! Teemme jokaiselle ryhmälle oman aikataulun ja tarjouksen toiveittenne perusteella.  Kevätseikkailut saaristossa odottavat sinua!