Uutta aikuisille! Siisti Biitsi TYKY-päivä

Yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa järjestämme Siisti Biitsi talkooretkiä saaristoon. Matkalla kohteeseen saamme kuulla roskaantumisen vaikutuksista ja tehdyistä siivouksista. Retki sopii erinomaisesti yrityksen TYKY-päiväksi. Retkellä saa nauttia Saaristomeren luonnosta samalla kun pääsee harrastamaan kevyttä hyötyliikuntaa ja tekemään palveluksen saaristoluonnolle. Saatte ryhmänne myös Siisti Biitsi -kartalle!

Leirikoulu syksyllä 2019

Nyt on aika varata leirikoulu syksyksi 2019. Leirikoulun ohjelmalla voi olla erilaiset painotukset kuten luonto ja ympäristötietoisuus, liikunta, luova toiminta, saaristokulttuuri, seikkailu ja erätaidot. Saaristossa tutustut ainutlaatuiseen luonnonympäristöön maailmassa. Voit valita myös kielikylpyleirikoulun ruotsin kielellä. Ota yhteys niin suunnittelemme yhdessä leirikoulunne!

Kevään 2019 leirikoulut ja luokkaretket

Vielä ehdit varata leirikoulun tai luokkaretken kevääksi. Saariston keväinen luonto on täynnä elämää ja erityisesti muuttolintujen saapuminen on näytelmä, joka kannattaa kokea. Ohjelmassa voi olla veneretkiä, kalastusta, vierailu lammastilalle tutustumaan kevään karitsoihin jne.