Saaristomeren luontokoulu

015
016
018
Saaristomeren luontokoulu
Sähkömäki 1, 21660 Nauvo
Puhelin: +358-(0)2-410 6600
Faksi: +358-(0)2-410 6601
S-Posti: info at luontokoulu piste fi
www.luontokoulu.fi
Jaa

Ohjelmapalvelu

Luontokoulun ohjelmatarjontaan kuuluu leirikoulujen lisäksi myös aikuisille suunnattuja luontoretkiä, ohjelmapalvelua, melontaretkiä ja erätaitojen harjoittamista, jotka sopivat mainiosti vaikkapa TYKY-päivän ohjelmaksi. Räätälöimme mielellämme näköisenne ohjelma. Toimintaympäristönä saariston ihana luonto, Saaristomeren kansallispuisto ja sen yhteistoiminta-alue.

 

Päivän retki Stenskärin ulkosaaristokylään

Ohjelma: Stenskär sijaitsee Nauvon kunnassa, ulkosaaristossa, Gullkronan selän pohjoispuolella ja Saaristomeren kansallispuiston yhteistoiminta-alueella. Saarella eletään mm. kalastuksella ja tuoretta kalaa on tarjolla vieraillekin. Retkellä Stenskärille tutustutaan luonto-oppaan johdolla saaren luontoon ja kulttuuriin, käydään nostamassa verkot paikallisen kalastajan kanssa ja syödään lounaaksi vastasavustettua kalaa lisukkeineen. Iltapäivä vietetään viereisellä autiolla saarella nauttien saaren jylhistä maisemista ja luonnon ihmeistä.

Ohjelman kuvaus: Luonto- ja eräretki
Suositeltu vuodenaika: 1.5 - 15.10
Kesto: 8 tuntia
Ryhmän koko: Max 25 henkilöä.
Hinta: alk. 48 euro/henkilö
Hintaan sisältyy: Kuljetukset veneellä Nauvon Kirjaisista Stenskärille ja takaisin, ohjelma, ulkosaaristolounas ja luonto-oppaan palvelut, piknikkahvit.
Lisäpalvelut: Tilauksesta majoittuminen mökeissä tai kurssikeskuksessa. Sauna. Pyydä tarjous koko paketista.

Erätaitoja saaristossa

Ohjelma: Eräoppaan johdolla voit oppia tärkeimmät erätaidot: suunnistus, leiriytyminen, varusteet, pukeutuminen, miten toimia jos eksyy. Lisäksi tutustutaan syötäviin luonnonvaraisiin kasveihin ja lopuksi valmistetaan itse herkullista ruokaa nuotiolla. Nauti päivästä metsässä ja meren rannalla vaikkapa työkaverien kanssa.

Ohjelman kuvaus Luonto- ja eräretki
Suositeltu vuodenaika: 1.5-30.10
Kesto: 6-8 tuntia
Ryhmän koko: Max 15 henkilöä
Hinta: alk. 45 euro /henkilö
Hintaan sisältyy: Eräoppaan palvelut, tarvittavat materiaalit, ruoka ja kahvit.
Lisäpalvelut: Tilauksesta majoittuminen mökeissä tai kurssikeskuksessa. Sauna. Pyydä tarjous koko paketista ryhmällesi.

 

Kevätretki saaristoon tai loppukesän safari luodoille

Suunnitteletko yllätystä työkavereille tai työntekijöillesi? Järjestä virkistyspäivä ulkona, saaristossa.Tarjoamme hyvää ruokaa iloisessa seurassa, osaavan oppaan kera joka luotsaa teidät saaristokulttuurin läpi ehkä kertoen muutaman kaskon. Saatte ripauksen tietoa luonnosta ja ympäristöstä matkan varrella. Yhdistä rentoutuminen liikunnalla ja tutustu luontopolkuun, kokeile kajaakin hallintaa melontaohjaajan avulla ja jatka pyöräillen lounaspaikkaan.

 

Ohjelmaesimerkki

Klo.8.00 Lähtö Turusta linja-autolla

Oppaamme liittyy seuraan matkan varrella

Klo:9.30 Saavumme Nauvoon, Gyttjan kylään. Rantakallioilla nautitaan kahvia, teetä ja pientä suolaista. Eräopas selostaa melonnan alkeet ja koemme melomisen jännitystä.Samalla näemme kevään ensimmäiset muuttolinnut.

Klo. 12.00 Västergård, Gyttja tarjoaa maittavan lounaan.

Klo. 13.30 Matka jatkuu kohti Prostvikia pyöräilen,josta luontopolku Kasbergetiin alkaa. Täällä on hienot saaristonäkymät.

Klo.15.00 Lähtö Turkuun

Klo.16.00 Paluu Turkuun

 

Hintaesimerkki 180€ / henk jos 12 henkilön ryhmä

 

Vaihtoehtoja löytyy joka makuun, luontoaiheista ohjelmaa ja toimintaa, pyöräilyreittejä, kävelyreittejä, lounaspaikkoja. Alueella on lukuisia mansikkapaikkoja mutta silloin suosittelemme yöpymistä jotta ehtisitte kokea kaikki elämykset. Jos luonto, retki-ja eräasiat kiinnostavat järjestämme kursseja tai teemaohjelmia tähän liittyen. Ota yhteyttä niin räätälöimme teille sopivan ohjelman elämyksineen.

 

 

014015019004007021010
Saaristomeren luontokoulu
Sähkömäki 1, 21660 Nauvo
Puhelin: +358-(0)2-410 6600
Faksi: +358-(0)2-410 6601
S-Posti: info at luontokoulu piste fi
www.luontokoulu.fi